Szűrés

A(z) mobil internet kulcsszót tartalmazó cikkek

T-Mobile 3G a metróban

2012. augusztus 6. -

A korábban bejelentett tervekkel összhangban a Telekom júliusban megkezdte mobilinternethálózatának modernizációját a budapesti metró vonalain is. A felújítás és a cellák bekapcsolása szakaszosan történik, így a T-Mobile ügyfelei számára fokozatosan válik elérhetővé a korábbinál lényegesen gyorsabb 3G/HSPA+ alapú mobilinternet szolgáltatás.

Tovább

Egyházasdengeleg mindent vitt a Vodafone játékán

2012. augusztus 1. -

Az alig ötszáz fős Nógrád megyei település, Egyházasdengeleg nyerte meg a Vodafone különleges játékát, mely még a nyár elején vette kezdetét. A nyertes helység hatalmas F1-es buli keretében ünnepelhette meg győzelmét.  

Tovább

Folyamatos a mobilinternetből származó bevétel-növekedése a Telenornak

2012. július 24. -

A Telenor Magyarország ma közzétette 2012 második negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. A nehéz gazdasági környezet ellenére az eredmények többsége gyakorlatilag nem változott 2011 második negyedévéhez képest, ez alól egyedül a mobilinternet a kivétel.

Tovább

T-Mobile 4G/LTE mobilinternet: már Győrben is

2012. július 20. -

A Telekom intenzív hálózatfejlesztésének eredményeképpen 2012. július közepére már Győr, valamint Győrújbarát község nagy részén is elérhetővé vált az új generációs mobilinternet, a 4G/LTE. Jelenleg a hálózat Győrben kültéren a lakosság 88%-a, míg beltéren 61%-a számára elérhető.

Tovább